Sladké rozmaznávanie v tónoch citrusov

Čo ste si tento mesiac dopriali vy? Konečne prišiel nový mesiac, nový finančný rozpočet a s tým aj samozrejme nové recenzie. Keď som sa o Toasis dezodorante dozvedela, bola som nadšená, a tak som túto novinku musela okamžite vyskúšať. Na výber som mala z dvoch vôní a to sladkej kombinácií mandarinky, pomaranča a šalvie a nahorklej vôňne citrusového tea tree a šalvie. Ja som sa rozhodla pre sladký dezodorant LEMON, BALDINI.

Niečo o produkte
Sladká vôňa pomaranča, mandarinky a bilynnej čalvie bráni zápachu a zároveň nedráždi pokožku. Dezodorant má objem 70ml. 

Osobné hodnotenie
Ako ste si už určite všimli, Krásna každý deň ponúka prevažne tuhé dezodoranty. Taoasis je unikátny práve tým, že je to prvý dezodorant na tejto stránke, ktorého obal je sprej. Sprejové prevedenie mám vo všeobecnosti radšej, pretože sa mi s nimi ľahšie a rýchlejšie manipuluje. 

Táto jemná sladkastá vôňa mi dokonale sadla. Opäť sa jedná o citrusové tóny v prevedení mandarinky a pomaranča, ktoré dopĺňa šalvia. Osobne v nej však cítim najviac toho pomaranča, ktorý mám veľmi rada. Citrusová vôňa totiž dokáže veľmi dobre osviežiť, prebudiť a zároveň bolo zistené, že citrusové tóny vo všeobecnosti majú vplyv na dobrú náladu. 

Ako som už spomínala, dezodorant je naozaj svieži a jeho vôňu cítim ešte nejakú tú pol hodinu až hodinu, čo je pri prírodných dezodorantoch naozaj super. Zvyčajne však tento dezodorant aplikujem hneď ráno, no môže sa použiť i počas dňa alebo po kúpeli. V konečnom dôsledku som však s jeho ochranou nadmieru spokojná. 

Ako som si všimla, nakoľko sa dezodorant dávkuje inak, miniem z neho oveľa menej, ako obvykle. Je to veľmi zaujímavé, pretože normálny dezodorant (napr. Rexona) mi vydrží 1-1,5mesiaca, avšak tento by mi podľa rýchlosti ubúdania mal vydržať 3-4 mesiace, čo považujem za podstatný rozdiel. Keď si to však prepočítame, obyčajný dezodorant stojí cca 3€, pričom obsah miniem 2-3krát rýchlejšie. Teda jeho samotný cena by sa vyšplhala na 6-9€. Tento dezodorant je síce o niečo drahší, no zároveň je prírodný, čím si u mňa vybojoval veľké plus.

Menovky: ,