Červené potešenie

Ahojte moje milované parádnice. Dnes som sa rozhodla obohatiť váš deň o recenziu alebo skôr pokochanie sa nádherným rúžom od Loreal Paris. Musím sa priznať, že to je môj prvý výrobok od tejto značky a ešte mi prišiel aj zo stránky s názvom paradivka.cz

Tento rúž má nádhernú krikľavo červenú farbu, ktorá je jednoducho sexi a atraktívna. Dúfam, že si o nej myslíte to isté, pretože ja som sa do nej už na prvý pohľad zamilovala.

Červené odtiene patria k mojim obľúbeným, nakoľko sú výrazné, zvodné a sexi. Dovolím si povedať, že nádherne dokážu zvýrazniť pery, no zároveň upútať pozornosť. Je to taká ideálna farba ak chcete oslniť či zaujať. Dlho som sa tejto farby zdráhala, no keď som ju raz na svojich perách okúsila, už som po inom odtieni nechcela siahnuť. Momentálne som v štádiu, kedy občas siahnem aj po inej farbe, no červená je môj TOP a vždy sa k nej veľmi rada vrátim.

Na roydiel od iných rúžov musím skonštatovať, že je tento rúž naozaj dlhotrvajúci. Nestáva sa mi veľmi často, aby mi na perách rúž vydržal niekoľko hodín. No s ním sa mi to nie len že stalo, no zároveň sa mi to deje neustále, takže to určite nebude náhoda.

A čo sa týka šetrnosti? Pery po ňom nepraskajú, nevysušujú sa a ostávajú krásne po celý deň.

Menovky: ,