Crazy a trendy, to je môj nový úlovok

Aj vy milujete laky na nechty? Osobne ich zbožňujem, no nemám rada obyčajné laky. Teda, obyčajné laky (jednofarebné) občas použijem, no obvykle chcem niečo zaujímavejšie a bláznivejšie, pretože aj ja som taký malý bláznik. Je to také moja radosť, ktorá dokáže vyjadriť moje pocity a moju "tajnú" stránku, ktorú poznajú iba moji kamaráti :D A niekedy samozrejme aj iní, keďže sa niekedy bláznim aj na ulici, no tí ľudia ma už nikdy v živote neuvidia, takže je to super. :) V každom prípade vo mne trendy a zábavné laky dokážu prejaviť to moje bláznovstvo, čo sa mi nesmierne páči. Výber jedného laku bol takmer nemožná, a tak sa v mojej "lakopoličke" ocitli rovno dva. 

Prvý je Dancing in the Moonlight. Je čierny a má lesklé trblietky a ozdôbky. Napriek tomu, že veľmi veľa ľudí považuje čiernu farbu za tmavú, tento lak so svojimi trblietkami pôsobí naozaj veľmi veselo a vytvára taký jemný vesmírny dojem.

 Lak vydrží cca 4dni bez toho, aby sa začal lúpať, avšak treba ho naniesť v dvoch vrstvách, aby jeho čierna farba bola naozaj výrazná a nepriehľadná. Pri prvom nanesení je lak zľahka priehľadný, avšak stále vyzerá dobre.

Tentokrát prejdeme k jemnej modrej farbe v podobe Water, ktorá osloví najmä tých, ktorý zbožňujú výrazné farby. Tento lak si nanášam taktiež v dvoch vrstvách a keďže obsahuje množstvo trblietok, na nechtoch sa dokonale trbliece. Žiaľ, na fotkách to nie je až tak viditeľné. Bez odlupovania vydrží 3dni. Nakoľko však obsahuje množstvo trblietok, na jeho odlakovanie treba použiť špeciálny odlakovač, ktorý dokáže z nechtou zotrieť aj tie. Lak je krásny, výrazný a hlavne veľmi živý 

S oboma lakmi som nadmieru spokojná :) 

Menovky: ,