Dove Maximum protection

Ahojte moji milí čitatelia. Už som sa naozaj nevedela dočkať, kedy vám napíšem recenziu na dezodorant v spreji od Dove s názvom Maximum Protection. Pýtate sa prečo? Skrátka je úžasný.

Ako to už u tejto značky býva, opäť ide o veľmi jemnú vôňu, vďaka čomu sa dá kombinovať s hocijakým parfémom. Veľmi rada používam hneď na ráno parfémy, a tak si musím zvoliť ideálnu kombináciu medzi dezodorantom a vôňou. Mojou najobľúbenejšou kombináciou je jemný dezodorant doplnený sladkým parfémom, no v prípade, že je sprej výraznejšej vône, po parféme už nesiahnem. Tentokrát však môžem kombinovať dezodorant s mojou obľúbenou sladkastou vôňou Bruno Banani Pure Woman.

Jeho design je jemný. Spojenie bielej farby s bledomodrou sa mi veľmmi páči a samotné pogumovanie miesta, kde antiperspirant stláčam je veľmi príjemné.

Vrchnáčik, ktorý tento sprej obsahuje je taktiež veľmi praktický. Vďaka nemu si ho môžem zobrať na cesty a to bez toho, aby som sa bála, že sa mi v taške niekde pritlačí a ostrieka oblečenie.

Opäť musím skonštatovať, že je tento výrobok šetrný aj k pokožke a je veľmi jemný. Samozrejme, nemôžem ho používať po holení, no pokožka po ňom nezostáva znečistená a ani začervenaná. Na oblečení nezanecháva škvrny, a tak si môžem byť istá, že je tzv. neviditeľný.

Na výrobku je písané, že tento antiperspirant vydrží až 48 hodín. Ja ho však používam 1-2 krát za deň a to ráno a potom po športe. S jeho výdržou však nemám žiadny problém, takže 24 hodín vydrží určite. Nakoľko však používam tento antiperspirant každé ráno, nedokážem povedať, či vydrží účinkovať až neuveriteľných 48hodín.

Ako som povedala, jednoducho naozaj veľmi príjemný pomocník na každý deň.

Týmto by som veľmi pekne chcela poďakovať spoločnosi AMI Slovakia, ktorá mi produkt poskytla na zrecenzovanie. Určite po ňom siahnem aj v budúcnosti.

Menovky: ,