Inšpirácia na Vianočný darček

Pomaly ale iste sa k nám blížia Vianoce a s tým spojené aj nákupy darčekov. Možno sa to bude zdať neuveriteľné, no ja mám v tom, čo kúpim svojej najlepšej kamarátke jasno. Určite to bude odličovač na oči od Mary Kay, nakoľko si ho zamilovala. Ak si však myslíte, že ho má doma, opak je pravdou.

Tento odličovač používam už viac ako rok a som s ním nadmieru spokojná. Áno, je pravda, že jeho cena je o trocha vyššia, no považujem ho za najlepší odličovač nie len na normálny ale aj vodeodolný make-up. Keďže býva odo mňa nejaké 3 hodiny, zvykneme k sebe chodiť cez prázdniny na týždeň, a tak som si so sebou zobrala aj tento odličovač. 

Veľmi ju zaujal jeho ružový obal, a tak som jej navrhla, nech ho vyskúša. Už pri prvom odličovaní sa jej s ním nie len že veľmi dobre narábalo, ale aj veľmi dobre odličovalo. Preto mu chcela dať väčší test v podobe vodeodolného make-upu. Napriek tomu, že aj ona mala odličovač na vodeodolné make-upy, nikdy ju nedokázal dobre odlíčiť. 



A keďže sme išli večer na diskotéku, mala ideálnu príležitosť použiť nie len vodeodolný make-up, ale aj odličovač. Samozrejme, celú noc sme pretancovali a keď sme celé unavené prišli domov, chceli sme sa čo najrýchlejšie odlíčiť a utekať do postele. Vlastne, odličovanie je takmer vždy zdĺhavé, a preto sa jej odlíčiť ani nechcelo. Ja som však vedela, že bude prekvapená. 

Hneď ako sa začala odličovať ju prekvapilo, že je veľmi šetrný k pleti aj pri odličovaní vodeodolného make-upu. Oči jej nedráždil a nemusela  si tak silno trieť oko, že by ju pálilo, štípalo alebo sa začervenalo. Ba čo viac? Odičovanie trvalo naozaj iba chvíľku.



Keď toto kamarátka uvidela, bola veľmi príjemne prekvapená a okamžite po ňom chcela siahnuť. Nakoľko si však potrebovala zakúpiť dôležitejšie veci (pomôcky do školy, jedlo, oblečenie), nezostalo jej pár eur navyše. Medzitým som jej pozornosť odlákala od tohto odličovača, aby ho odo mňa dostala až k Vianociam. A tak sa už naozaj veľmi teším, čo mi na takýto darček povie. V každom prípade som si istá, že bude s mojim výberom nadmieru spokojná.

Menovky: ,