Krásny účes plný lesku

Určite aj vy patríte k ľuďom, ktorý používajú laky na vlasy. Možno ich používate občas a možno každý deň. Osobne som ten typ človeka, čo ho používa naozaj veľmi často, a keďže sme v domácnosti až 3 ženy, jeho rýchlosť míňania je enormná. Nakoľko však máme každá iný typ vlasov je pre nás naozaj veľmi obtiažne nájsť ten správny lak, ktorý by vyhovoval každej a boli by sme s ním všetky tri nadmieru spokojné. V súčasnosti som preto siahla po novom fixačnom laku vo forme hmly od Kérastase. Priznám sa, že túto značku som doposiaľ nepoznala, no po nákupe na Paradivka.cz si ju už určite budem pamätať.

Základné vlastnosti
Objem: 300ml
Cena: 409Kčs

Osobné hodnotenie
Ako som už spomínala, túto značku som videla po prvýkrát a keďže sa u nás laky míňajú naozaj veľmi rýchlo, rozhodla som sa, že ho vyskúšam. Ako každý lak, aj tento sa do vlasov aplikuje zo vzdialenosti 20-30cm, pričom ak chceme rýchlejšiu a účinnejšiu fixáciu, po použití by sme mali vlasy ešte prefénovať.

Osobne som tento lak nepoužívala ešte s fénom, nakoľko mi jeho extra silná fixácia úplne vyhovovala. Je silný, účinný a predovšetkým dokáže udržať ten správny tvar účesu, čo je úplne super. Na rozdiel od iných lakov, tento nezanecháva po sebe stopy a ani sa nelepí. Treba však dbať na to, aby ste dodržali odporúčanú vzdialenosť pri aplikácií, aby sa vám vlasy nezlepili. Účesu dodá mimoriadny lesk, no predovšetkým dokáže udržať jeho tvar až po dobu 24 hodín. 

Ja som mala možnosť jeho účinky vyskúšať v divadle po ktorom nasledovala diskotéka. Priznám sa, že diskotéka bola viac-menej spontánny nápad, a tak som sa bála, či sa mi účes nerozpadne. Ten však nádherne držal, a to aj napriek tomu, že som pretancovala celý večer a schudla určite niekoľko kíl. 

V konečnom dôsledku som s týmto produktom nadmieru spokojná a určite sa k nemu ešte veľmi rada vrátim. 

Menovky: ,