Nový rok zdravím so svojim super zdravým

Aj vy sa tak strašne tešíte na nový rok ako ja? Väčšina ľudí ho síce nemá rada, no ja to doslova milujem. Nový rok beriem ako nový začiatok, a tak si zakaždým niečo želám. Niekto si píše odkazy na papier a potom ich spaľuje, niekto ich vyslovuje, no ja ich posielam v podobe balónu šťastia do neba a vždy si prajem niečo nie len pre seba, ale aj pre moju rodinu. Tento rok to bude o niečo iné, nakoľko som si doposiaľ priala lásku, no bezvýsledne. Tak som sa rozhodla, že si tú lásku splním, aj keď v troška inom spôsobe, a to sebaláskou. Myslím si, že väčšina z vás si uvedomuje, ako je ťažké dostať sa do stavu, kedy sa má človek rád taký aký je a to so všetkými chybami.

Osobne som najviac zo seba sklamaná najmä čo sa týka postavy. Začiatkom septembra som prestala jesť sladké, a teraz som sa rozhodla začať sa oveľa lepšie stravovať a zdravšie žiť. To však neznamená iba zmena jedálnička, ale aj pravidelné cvičenie, pričom šport by sa mal striedať. Takže ku Kung-Fu pridám aj iný šport. To však ale ešte neviem, či to bude posilňovňa, tanec alebo niečo z pohodlia domova. V každom prípade chcem so sebou niečo spraviť. A aj keby to nemalo za následok zmenu postavy či váhy, rozhodne sa chcem cítiť dobre a zdravo.

V tomto mojom zaujímavom prianí by mi určite mohol pomôcť kalendár alebo diár na rok 2017. A čo by to malo byť iné ako fitness diár na tento rok? Fitness diár som pozerala aj v roku 2016, avšak nemala som vôľu na to, aby som sa zmenila. Dnes  však mám oveľa silnejšiu vôľu a taktiež kamaráta, ktorý ma v tomto plne podporuje a každý deň mi dáva najavo, že som si vybrala správnu cestu, a to aj napriek tomu, že on dodnes je sladké (avšak v obmedzenom množstve).

Aké sô teda výhody tohto diára? Ak ste ho pozerali alebo ste ho dokonca už vlastnili, potom vás neprekvapí, že je podobný ako diár z predchádzajúceho roka. Nájdu sa tu však aj obrovské zmeny.

Veľkou výhodou tohto diára je predovšetkým stravovanie, keďže veľké množstvo ľudí nevie, ako by sa mali vlastne stravovať. Vďaka tomuto diáru to už budete vedieť úplne presne. Taktiež vám ponúkne množstvo zaujímavých receptov, ktoré vás určite oslovia. Musím sa priznať, že som množstvo z receptov nepoznala, no zopár som ich stihla vyskúšať už teraz a veľmi mi chutili. Samozrejme sa však nedá vyhovieť každému, a tak niekedy stačí pretočiť stranu a vyskúšať niečo iné. V každom prípade ma rozmanitosť naozaj zaujala a prišla som na to, že chudnutie neznamená odopriať si chutné veci. Stačí iba slovo chuný troška upraviť a vznikne zdravé a chutné :)

Ako to však býva zvykom, strava nestačí a tak sa diár zaoberá aj športom. To však nie je všetko. Diár obsahuje aj množstvo veľmi zaujímavých citátov a motivačných slov, ktoré vám určite pomôžu dodržať tento zdravotný štýl.

A keďže sa jedná o diár, nemôžem zabudnúť ani na prehľadný týždňový kalendár, do ktorého si môžem zapisovať tak tréningy ako aj rôzne schôdzky či povinnosti.

Ak ste sa dostali až na koniec tohto článku, potom mám pre vás príjemnä správu. V tomto prípade som myslela aj na vás, mojich verných fanúšikov. Ak vás fitness diár zaujal, rozhodne čítajte ďalej, pretože ho budete môcť vyhrať.

Stačí sa stať mojim pravidelný čitateľom GFC
Sledovať ma na instagrame
A taktiež ma sledovať na facebooku
Nezabudnite pripísať svoj e-mail, na ktorý vás v prípade výhry kontaktujem.

Menovky: ,