Rastlinný zubný gél

Konečne sa po dlhej dobe dostávam k zubom a to rovno s mojou veľmi obľúbenou značkou Weledou. Tentokrát vám prinášam recenziu na rastlinný gél ktorý má hojivé, protizápalové a sťahujúce účinky. Gél udržuje sliznicu ústnej dutiny v prirodzenej rovnováhe.

Osobné hodnotenie
Musím sa priznať, že som doposiať ani nevedela, že niečo také ako zubný gél existuje. Je to taký malý paradox, pretože milujem kvalitu pri čistení zubov, no zubný gél sa mi nejak vyhýbal. Keď som však natrafila na tento Weleda produkt a začala som ho používať, zostala som príjemne prekvapená.

Tento zubný gél sa používa rovnako ako obyčajná zubná pasta. 2cm vrstvu nanesieme na zubnú kefku a dôkladne si umyjeme zuby.

Gél zanecháva sviežu chuť v ústach a preto ho naozaj veľmi rada používam. Navyše, všimla som si, že je veľmi účinný aj proti aromatickejším jedlám ako napr cibuľa, čo je pre mňa veľmi dobrým prínosom. Jemná rastlinná vôňa je celkom zaujímavá a mňa naozaj oslovila. 

Podstatnejšie sú pre mňa ale samotné výsledky. Túto pastu som síce už celú minula, no plánujem si kúpiť ďalší kus. Vďaka nej sú moje zuby oveľa zdravšie a predovšetkým už nie sú tak náchylné na príliš studené či teplé nápoje, čo ma veľmi teší. Povedala by som, že mi zatiaľ zaúčinkovala najlepšie zo všetkých pást, a to som ich používala už naozaj veľa. Taktiež som si všimla, že mi priaznivo zaúčinkoval aj pri krvácaní zubov. Niekedy (nie stále ale občas) mi totiž tiekla krv z ďasien, no po týždni používania som žiadnu krv už neevidovala. 

Menovky: ,