Rodinný lekár so zľavou

Pred časom ste mali možnosť na mojom blogu vidieť článok o rodinnom lekárovi, ktorý som označila za veľmi praktickú a zároveň rýchlu cestu ako sa dostať k lekárovi ku ktorému je potrebné ísť a zároveň nájsť spoľahlivých lekárov, ktorí sa zaujímajú o váš zdravotný stav. Nebyť tohto lekára, nikdy by neprišli lekári na to, že má moja mamka problémy so štítnou žľazou a to po lekároch chodil už niekoľko rokov.

Preto vám dávam do povšimnutia 50% zľavu na ročné predplatné rodinného lekára, ktorý je určený až pre 4 členov v rodine. Osobne ho zatiaľ využila síce len moja mamina, no v najbližšej dobe sa aj ja chystám spýtať sa na pár informácií ohľadne endokrinológa a ortopéda, keďže u nás nie sú žiadny kvalitný a ako športovec potrebujem mať naozaj kvalitného ortopéda, keďže ma po úraze poslal chirurg i k nemu a náš sa mi ani na ploché nohy nepozrel, takže riešiť nejaké bolesti s ním by bolo zrejme absolútne zbytočné.

Zľavu 50% môžete využiť počas celej jesene až do konca novembra, takže ak vás táto zľava zaujala, určite vám odporúčam využiť túto mimoriadnu akciu. Ak však lekára potrebujete priamo v tejto chvíli, stále máte možnosť zavolať lekárom aj bez predplatenia, pričom je táto služba aktívna 24 hodín 7 dní v týždni.

Menovky: