Zažiar svojim líčením

Aj vy sa chystáte oživiť svoj vzhľad nejakým prekrásnym vianočným či silvestrovským líčením, no neviete čím zažiariť? Potom vás tento môj príspevok určite poteší, nakoľko som sa vám v ňom rozhodla pridať zopár fotiek a samozrejme aj tipov ako zo seba vykúzliť levicu večera a samozrejme zaujať nejedného človeka.

1. Farby
Zrejme je každému jasné, že to bez líčenia rozhodne nejde. Na líčenie by ste však mali použiť nejaké žiarivejšie farby, ktoré okamžite udrú ľuďom do očí. Teda niečo nevídané

2. Trblietky
Nikdy nič nepokazíte tým, ak si na párty zvolíte trblietavé odtiene. Trblietkami nikdy nič nepokazíte, a tak vám určite odporúčam siahnuť po nejakom extra žiarivom odtieni. Na trhu dokonca existujú aj trblietavé ceruzky a oči či trblietavé tekuté linky, ktoré dokážu urobiť divy.

3. Kombinuj
Vyskúšaj trocha experimentovať a skús skombinovať 2-3 farby, ktoré použiješ na líčenie. Samozrejme však treba dávať pozor na to, aby sa farby nebili a aby sa k sebe hodili. Ak si však nie si istá svojimi "kombinovacími schopnosťami", potom určite odporúčam siahnuť po zemitejšej farbe ako je čierna, biela alebo hnedá. Tieto farby sa zväčša hodia k ľubovoľným farbám, a tak ich môžete ľahko skombinovať a pravdepodobne nimi nič nepokazíte.

4. Neboj sa linky
Tiene nestačia, a tak pre zvýraznenie svojich krásnych očí použi aj nejakú tú linku. Môžeš vyskúšať zemité farby, no neboj sa troška experimentovať a vyskúšať aj niečo farebné. Na trhu nájdeš množstvo rozličných farieb a verím, že sa aspoň jedna hodí k tvojej osobnosti.

5. Rúž je in
V neposlednom rade nezabudni na rúž, ktorý na perách vydrží oveľa dlhšie ako lesk. Ak pod neho použiješ ceruzku alebo balzam na pery, rúž si trocha "zafixuješ", čim ti vydrží na perách dlhšie. Ak však chceš aby ti vydržal rúž čo najdlhšie, siahni po tých dlhotrvajúcich.

Verím, že ti moje tipy pomôžu a možno ťa i trocha inšpirujú. Celé líčenie som spravila za pomoci Mary Kay produktov.

Menovky: