Zlatá kniha Disneyoviek

Už bolo na čase uniknúť trocha z reality, a tak som sa chcela dostať do sveta Princezien. A ako sa tam inak dostať, ak nie cez knihu?

Niečo o knihe
Vydejte se s námi za princeznami do pohádkového světa, kde laskavé srdce vždy zvítězí nad zlobou a skromnost nad pýchou, a užite si zábavu s jejich hlavními hrdinkami! Čtení o Locice, Popelce, Ariel a dalších. Práve túto úžasnú knihu môžete nájsť na stránke megaknihy.sk

Osobné hodnotenie
Aj keď to znie zrejme najozaj zvláštne, zbožňujem rozprávky. Je to pre mňa taký malý únik od reality, a tak ich veľmi často pozerám vo filmovej verzií. Ale to asi väčšina z nás. Ja som však toho názoru, že televízor kazí fantáziu, a tak som prednedávnom (cca pred 3-4 mesiacmi) prešla aj na knižnú podobu rozprávok. Jedinou smutnou správou (pre mňa) bolo to, že sme doma nemali veľmi veľa Disneyoviek a práve tie patria k mojim obľúbeným. Preto som pri pohľade na zlatú knihu rozprávok nedokázala váhať ani sekundu a musela som ju mať. 

Kniha obsahuje staré ale aj nové princeznové rozprávky zo sveta Walt Disney. Preto tu nájdete našu milovanú Krásku a zviera, ale aj Na vlásku. 

Veľmi ma potešilo, keď som túto knihu otvorila a zbadala, že aj keď ide o knižnú verziu, je plná dokonca preplnená obrázkami. Vyzerá to teda naozaj úžasne. Dovolím si povedať, že troška väčšie deti si túto knihu naozaj zamilujú, najmä kvôli týmto obrázkom, ktoré dokonca pochádzajú z filmového spracovania. V knihe je však už o čosi menej textu, takže sa človek veľmi nevyčerpá, a deti sa pri knihe dokážu naozaj zabaviť. Je to veľmi praktické, pekné a predovšetkým nenáročné aj v prípade, keď sa deti učia čítať. Jedinou nevýhodou by mohlo byť práve to, že je knihy písaná v Češtine. No my, veľký, si s tým určite podaríme. 

Menovky: ,