Zvodný pohľad povinnosťou

Čoraz častejšie vidím ľudí, ktorí nosia kontaktné šošovky, pretože sa im okuliare nezdajú byť sexi a ani IN. A aj keď zlý zrak nie je hanbou, väčšina ľudí sa to snaží zakryť. A aj keď nemám problémy s očami a nemusím nosiť okuliare, veľmi ma zaujala novinka a vychytávka o ktorej čoraz častejšie počúvam. Ide o okuliare, ktoré by pravidelným používaním mali zlepšiť zrak. Tieto okuliare sú celé dierkované a keďže som ich skúšala aj na trhoch, kde ich prezentovali, rozhodla som sa, že si jedny zaobstarám. Problémom však bolo, že ich cena bola privysoká, a tak som si cenu 25Eur dokázala interenetovou objednávkou poriadne zraziť.

Musím sa však priznať, že tieto okuliare pomáhajú výhradne tým,, ktorý majú problém so zrakom. Ja som napríklad nevidela absolútne žiadnu zmenu, no moja kamoška ktorá má okuliare do diaľky i do blízka to poriadne pociťovala. A aj keď nemám problémy s očami, v minulosti mi povedal očný, že mám malú odchýlku v ľavom oku, ktorá je však taká minimálna, že by mi tie najslabšie okuliare iba uškodili. Tak verím, že mi tieto okuliare pomôžu a zrak sa mi už nebude zhoršovať a to aj napriek tomu, že veľmi často pozerám do telefónu či počítača. Veď predsa, žijeme technikou a neviem si predstaviť, ako by som písala články a hlavne ich pridávala na svoj blog, ak by som nepoužívala techniku.

Pre tých, ktorí okuliare nepoužívajú, lebo sa v nich cítia trápne, a tak ich bolia oči vám môžem s určitosťou povedať jedno. Poznám množstvo dievčat, ktoré sa dokážu tak nádherne namaľovať a zvýrazniť si oči, že sú s okuliarmi absolútne sexi a krásne. Stačí siahnuť po tých správnych  a vyberať s rozumom a rozvahou. A muži? Mám kamaráta ktorý je krásny tak s nimi ako aj bez nich, preto sa nehanbite. Skutočnému priateľovi a skutočnej láske sú okuliare úplne ukradnuté.

Menovky: ,